Hírek

Állásajánlat

    Szervízünkbe gyakorlattal rendelkező karosszéria lakatost keresünk! Várjuk jelentkezésedet fényképes önéletrajzzal az info@suzukihaz.hu e-mail címen vagy a +36302455308-as telefonszámon.

Bővebben

A VASAS jégkorong szakosztály ifi csapatának vezetőedzőjét 1 éves autóhasználattal támogatjuk.

A  sportot, azon belül is az utánpótlás nevelést mindig is igyekeztünk támogatni a lehetőségeinkhez képest. Most is igyekeztünk egy feltörekvő sportág, a jégkorong, fiatal tehetségeinek fejlődését közvetve elősegíteni. A VASAS jégkorong szakosztály ifi csapatának  vezetőedzőjét 1 éves autóhasználattal támogatjuk. Hajrá fiúk ;-)

Bővebben

Megnyitottuk motor szalonunkat!

  Szeptember közepétől szalonunkban elérhetőek a legnépszerűbb suzuki motor modellek. Ha megunta a 4 kerekén történő közlekedést, térjen be hozzánk és válogasson kétkerekű motorcsodáink közül. A Suzuki Motor Corporation történetéről, annak bemutatásáról lent írunk részletesen.   Ma már nehezen hihető módon - egy szövőgéppel kezdődött. A cégalapító Michio Suzuki 1887. február 10-én született Hamamatsuban, egy tengerparti városkában. Az ambiciózus Michio Suzuki 1909-ben, 22 évesen konstruálta első termékét, egy pedál-hajtású szövőgépet, és árulni kezdte a terméket. Az üzlet jól ment, a rendelések egyre szaporodtak, és alig harminc évesen már egy szövőszéküzem vezetője volt, ekkor hatvan alkalmazott dolgozott a keze alatt. A termékek egyre precízebbek lettek, és

Bővebben

Büfé

Térjen be hozzánk,
legyen a vendégünk!

Partnerek

prev
next

Hírlevél feliratkozás

Iratkozzon fel Hírlevelünkre és azzonal értesülhet aktuális kedvezményeinkről, újdonságainkról!