Hírek

Indul a tavaszi díjmentes átvizsgálási akció!

Ha itt a tavasz, akkor itt az autónk tavaszi átvizsgálásának ideje is! A fagy, a hideg idő a gépkocsikat sem kímélte, ezért mindenképpen érdemes átnézetni és így megelőzni a később esetlegesen felmerülő, akár költségesebb javítási munkálatokat! Jöjjön el a Suzuki Házba, ahol április 16. és május 31. között tart az ingyenes tavaszi átvizsgálási akció! Szakembereink felmérik autója műszaki állapotát, szükség esetén javaslatot tesznek javításra, cserére. Jelentkezzen be mielőbb szervizünkbe, mert szabad időpontjaink korlátozott számban elérhetőek! Telefonszám: 06-1-273-3462 ÚJ AUTÓNÁL Rendszeres átvizsgálással időben észlelhetőek azokat az apróságok is, amik később csak költséges javításokkal hozhatók helyre. Díjmentes átvizsgálásunk a legfontosabb lépés ahhoz, hogy megőrizze

Bővebben

ÁTADTUK A FŐNYEREMÉNYT!

A 2018. Március 2-4. BOK csarnokban megrendezett tavaszi Horgászshow főnyereményeként felajánlottunk egy vadonatúj Suzuki Celerio típusú gépkocsit. A háromnapos rendezvény üde színfoltja a színpad mellett kiállított, különlegesen felmatricázott nyereményautó volt, melyet sokan megcsodáltak, volánja mögé ülve már-már tulajdonosának érezték magukat. A sorsolás Március 4.-én közjegyző jelenlétében lezajlott. A megilletődött nyertes átvehette az új autóját, hogy ezennel már ő is erősítse a suzukisok táborát. Gratulálunk Róbertnek a nyereményéhez és balesetmentes, élményekben gazdag kilométereket kívánunk!    

Bővebben

A VASAS jégkorong szakosztály ifi csapatának vezetőedzőjét 1 éves autóhasználattal támogatjuk.

A  sportot, azon belül is az utánpótlás nevelést mindig is igyekeztünk támogatni a lehetőségeinkhez képest. Most is igyekeztünk egy feltörekvő sportág, a jégkorong, fiatal tehetségeinek fejlődését közvetve elősegíteni. A VASAS jégkorong szakosztály ifi csapatának  vezetőedzőjét 1 éves autóhasználattal támogatjuk. Hajrá fiúk ;-)

Bővebben

Büfé

Térjen be hozzánk,
legyen a vendégünk!

Partnerek

prev
next

Hírlevél feliratkozás

Iratkozzon fel Hírlevelünkre és azzonal értesülhet aktuális kedvezményeinkről, újdonságainkról!

Most nem

Kedves Ügyfelünk!

Az új adatbiztonsági törvény (GDPR) 2018. május 25-el lép életbe. A  Suzuki Ház fontosnak tartja, hogy ezentúl is megfeleljen az erre vonatkozó törvényi előírásoknak ügyfelei személyes adatainak védelmében.

A továbbiakban csak akkor tudunk Önnel kapcsolatban maradni, tájékoztatni díjmentes szolgáltatásainkról, akcióinkról, szervizünk szolgáltatásairól, szalonunkkal kapcsolatos információkról, a Suzuki márkával kapcsolatos fontos hírekről és információkról, ha ránk szán 10 másodpercet, és a következő linkre kattintva beleegyezését adja, hogy  továbbra is tároljuk adataikat az Ön által megjelölt célokból.FRISSíTSE ADATAIT