Hírek

Rendkívüli nyitvatartás

Értesítjük kedves Ügyfeleinket, hogy márkakereskedésünk a héten hétköznap 15 óráig tart nyitva! Szombati napon ZÁRVA tartunk! Megértésüket Köszönjük!

Bővebben

Vitara tesztnap Szeptember 14.-én!

Van már programod szeptember 14-én szombaton? Nincs? Nekünk van egy szuper ajánlatunk! Gyere el nyílt hétvégénkre, és próbáld ki a magyar autóvásárlók kedvenc modelljét, a Suzuki Vitarát! Sok gyönyörű autóval, és szakképzett kollégákkal várunk, hogy te is megtapasztalhasd a Suzuki élményt! És hogy a család minden tagjának kedvezzünk, az első 20 érkező Suzuki Vitara kisautót kap ajándékba! Ugye, hogy jól hangzik? Részvételi szándékodat a marketing@suzukihaz.hu e-mail címen tudod jelezni. Siess, mert a helyek gyorsan fogynak! Mi már nagyon várjuk, hogy találkozzunk!  

Bővebben

KÉSZLETKISÖPRÉS!!!

Itt a legújabb nyári frissítő AKCIÓNK!!! Mi itt a Suzuki Háznál pontosan ismerjük azt az érzést, amikor az ember beleszeret egy autóba és azonnal szeretné hazavinni. Ha Ön sem akar hosszú hónapokat várni míg átveheti új autóját, akkor van egy igazán jó hírünk! Számos készleten lévő, gazdag színválasztékban elérhető Vitara és SX4 Cross modellünk GL + felszereltséggel csak ÖNRE vár, akár autóbeszámítási és banki finanszírozási lehetőséggel is!  Napokon belül birtokba veheti új autóját, és hogy könnyebb legyen a választás, rendkívüli kedvezményekkel várjuk! További információkért és a pontos részletekért kérjük látogasson el szalonunkba, ahol értékesítő kollégáink készséggel állnak rendelkezésére!

Bővebben

Büfé

Térjen be hozzánk,
legyen a vendégünk!

Partnerek

prev
next

Hírlevél feliratkozás

Iratkozzon fel Hírlevelünkre és azzonal értesülhet aktuális kedvezményeinkről, újdonságainkról!

Most nem

Kedves Ügyfelünk!

Az új adatbiztonsági törvény (GDPR) 2018. május 25-el lépett életbe. A  Suzuki Ház fontosnak tartja, hogy ezentúl is megfeleljen az erre vonatkozó törvényi előírásoknak ügyfelei személyes adatainak védelmében.

A továbbiakban csak akkor tudunk Önnel kapcsolatban maradni, tájékoztatni díjmentes szolgáltatásainkról, akcióinkról, szervizünk szolgáltatásairól, szalonunkkal kapcsolatos információkról, a Suzuki márkával kapcsolatos fontos hírekről és információkról, ha ránk szán 10 másodpercet, és a következő linkre kattintva beleegyezését adja, hogy  továbbra is tároljuk adataikat az Ön által megjelölt célokból.FRISSíTSE ADATAIT