3+2 év garancia!

Visszatérő ügyfeleinknek a 3 év gyári garancián túl további 2 év garanciát biztosítunk.

Assistance+

A Suzuki Mester+ szolgáltatás gyors segítséget nyújt váratlan műszaki hiba esetén, egész Európában!

DÖNTSÖN MOST! VÁLASSZA A SUZUKI HÁZAT!

Velünk mindenki nyer!!
Akár új autó vásárlásakor, akár szervizeléskor minden kedves ügyfelünknek ajándékkal kedveskedünk. (az akció részleteivel kapcsolatban az akciók fül alatt, vagy kollégáinktól érdeklődhet.)

Karbantartás

1997 és 2002 között gyártott Suzuki Swift gépkocsija van? Hozza be ingyenes lengéscsillapító cserére autóját!** Ajándék állapotfelméréssel és átvizsgálással, valamint igény esetén akciós olajcsere programunkkal állunk szolgálatára!


Adja jó kezekbe

Bármely típusú személygépkocsi műszaki vizsgáztatása már 11 700 Ft-tól + hatósági díjjak! Bármely típusok karosszéria és fényező munkáit rövid határidővel vállaljuk helyszíni kárfelvétellel.

Ne feledje magával vinni a Suzuki Mester + kártyáját, hiszen a gépjármű assistance szolgáltatás a váratlan műszaki meghibásodásból vagy balesetből eredő menetképtelenség esetén gyors segítséget nyújt a Suzuki tulajdonosok számára.

Tankoljon olcsóbban

Az ENI Hungária és a Suzuki Ház együttműködésének köszönhetően, Ön olcsóbban tankolhat az AGIP benzinkutakon. Legyen tagja törzsvásárlói rendszerünknek és használja a Flotta Plusz kártyáját a kedvezmények igénybevételéhez.