3+2 év garancia!

A gyári 3 év garancia időn felül a Suzuki Ház további 2 év garanciát vállal a nálunk vásárolt és általunk szervizelt új személygépkocsira!

Assistance+

A Suzuki Mester+ szolgáltatás gyors segítséget nyújt váratlan műszaki hiba esetén, egész Európában!

S-Cross akció!

LEVITTÜK AZ ÁRAKAT!!
S-CROSS már 3.949.000,- Ft-tól a SUZUKI HÁZBAN!
EXTRA AJÁNDÉK: TÉLIGUMI SZETT FELNIVEL!

Részletekről érdeklődjön Márkakereskedésünkben!

Karbantartás

1997 és 2002 között gyártott Suzuki Swift gépkocsija van? Hozza be ingyenes lengéscsillapító cserére autóját!** Ajándék állapotfelméréssel és átvizsgálással, valamint igény esetén akciós olajcsere programunkkal állunk szolgálatára!


Adja jó kezekbe

Bármely típusú személygépkocsi műszaki vizsgáztatása már 11 700 Ft-tól + hatósági díjjak! Bármely típusok karosszéria és fényező munkáit rövid határidővel vállaljuk helyszíni kárfelvétellel.

Ne feledje magával vinni a Suzuki Mester + kártyáját, hiszen a gépjármű assistance szolgáltatás a váratlan műszaki meghibásodásból vagy balesetből eredő menetképtelenség esetén gyors segítséget nyújt a Suzuki tulajdonosok számára.

Tankoljon olcsóbban

Az ENI Hungária és a Suzuki Ház együttműködésének köszönhetően, Ön olcsóbban tankolhat az AGIP benzinkutakon. Legyen tagja törzsvásárlói rendszerünknek és használja a Flotta Plusz kártyáját a kedvezmények igénybevételéhez.