Hírek

Suzuki motorkerékpár szerviz akció 2019!

Díjmentes átvizsgálás 2019. szeptember 16.- október 31. között! Hozd el teljes körű díjmentes átvizsgálásra Suzuki motorkerékpárodat márkaszervizünkbe, ahol kedvezmények várnak! Az első betérőinket ajándékkal jutalmazzuk! Jelentkezz most, hiszen a biztonságos közlekedés a megfelelően karbantartott járművel kezdődik! Szabad időpontjaink végesek, ne csússz le róla! A tájékoztatás nem teljes körű, részletekről érdeklődni a szervizünkben lehet!

Bővebben

Suzuki motorkerékpár szerviz akció!

Díjmentes átvizsgálás 2018. szeptember 15.- október 31. között!   Hozd el teljes körű díjmentes átvizsgálásra Suzuki motorkerékpárodat márkaszervizünkbe, ahol kedvezmények várnak! Az első betérőinket ajándékkal jutalmazzuk! Jelentkezz most, hiszen a biztonságos közlekedés a megfelelően karbantartott járművel kezdődik! Szabad időpontjaink végesek, ne csússz le róla! A tájékoztatás nem teljes körű, részletekről érdeklődni a szervizünkben lehet!

Bővebben

Megnyitottuk motor szalonunkat!

  Szeptember közepétől szalonunkban elérhetőek a legnépszerűbb suzuki motor modellek. Ha megunta a 4 kerekén történő közlekedést, térjen be hozzánk és válogasson kétkerekű motorcsodáink közül. A Suzuki Motor Corporation történetéről, annak bemutatásáról lent írunk részletesen.   Ma már nehezen hihető módon - egy szövőgéppel kezdődött. A cégalapító Michio Suzuki 1887. február 10-én született Hamamatsuban, egy tengerparti városkában. Az ambiciózus Michio Suzuki 1909-ben, 22 évesen konstruálta első termékét, egy pedál-hajtású szövőgépet, és árulni kezdte a terméket. Az üzlet jól ment, a rendelések egyre szaporodtak, és alig harminc évesen már egy szövőszéküzem vezetője volt, ekkor hatvan alkalmazott dolgozott a keze alatt. A termékek egyre precízebbek lettek, és

Bővebben

Büfé

Térjen be hozzánk,
legyen a vendégünk!

Partnerek

prev
next

Hírlevél feliratkozás

Iratkozzon fel Hírlevelünkre és azzonal értesülhet aktuális kedvezményeinkről, újdonságainkról!

Most nem

Kedves Ügyfelünk!

Az új adatbiztonsági törvény (GDPR) 2018. május 25-el lépett életbe. A  Suzuki Ház fontosnak tartja, hogy ezentúl is megfeleljen az erre vonatkozó törvényi előírásoknak ügyfelei személyes adatainak védelmében.

A továbbiakban csak akkor tudunk Önnel kapcsolatban maradni, tájékoztatni díjmentes szolgáltatásainkról, akcióinkról, szervizünk szolgáltatásairól, szalonunkkal kapcsolatos információkról, a Suzuki márkával kapcsolatos fontos hírekről és információkról, ha ránk szán 10 másodpercet, és a következő linkre kattintva beleegyezését adja, hogy  továbbra is tároljuk adataikat az Ön által megjelölt célokból.FRISSíTSE ADATAIT