loading
Suzuki Ház

Lakatos és fényező üzem

Lakatos és fényező szakembereink a legmodernebb technikai feltételekkel és az állandó szakmai továbbképzés eredményeként kifogástalan minőségben, hihetetlen rövid idő alatt képesek a megrendelt munkákat elvégezni.
 

Kedvezményes ajánlatunk:
Az 1.000.000,- Ft feletti javítás megrendelése esetén a gépkocsi javításának idejére ingyenesen csere gépkocsit tudunk biztosítani. /kivéve, ha a biztosító fizeti./

Sőt, ha nekünk felróható okból határidőre nem készül el gépkocsija, a többlet napokra a bérautó költsége cégünk ajándéka!


 
Elérhetőségeink:
Személyes bejelentkezés: 1149 Budapest, Egressy út 17-21.
Telefon:  +36 1 273-3467 vagy  +36 30 426-6331
E-mail:  karlak@suzukihaz.hu
 
Nyitva tartás:
Hétfőtől-péntekig 07:00-15:30- ig.
Fényező műhelyünkben szinte újjávarázsolják "az idő fogait" már esetleg megérző autóját. Ha megsérült gépkocsija, ne vállaljon felesleges további gondokat! Cégünk szakemberei több éves biztosítási és kárrendezési gyakorlattal, szakszerű ügyintézéssel, gyorsan enyhítik gondjait. A Suzuki Ház szerződéses kapcsolatban áll a különböző biztosító társaságokkal, ami nagyban hozzájárul ahhoz, hogy Önnek ne kelljen napokat töltenie gépjárművének biztosítási és kárrendezési ügyeinek intézésével. Mindezeket munkatársaink Ön helyett kulcsátadásig, gördülékenyen intézik. Mind a szerviz, mind a lakatos munkák során alkalmazott gyári alkatrész és technológia garancia arra, hogy kedvenc autója megőrzi megbízhatóságát és kevésbé veszíti értékét.

suzuki ház szerviz
Szerviz bejelentkezés
Binder Róbert
Lakatos üzemvezető
Kóczián Viktor
Kárszakértő, Műszaki vizsgabiztos