loading

Szponzorálás

Mert SWIFT-ünk zöld - fehér!

Nagy örömmel adtuk át Klujber Katrinnak a zöld -fehér SWIFT-et. További sok sikert kívánunk neki a Fradiban és a magyar kézilabda válogatottban is.                   

  

 

Ács Beatrix jótékony munkáját is igyekszünk támogatni


Ahol tudunk segítünk. Legutóbb az ismert celeb Ács Beatrix jótékony munkáját volt szerencsénk támogatni egy 0 km-es Suzuki Swift-tel. Beát a TV2 műsoraiból ismerhetitek,  pl.: Az édes élet napi sorozat egyik szereplője. A további eredményes munkához kitartást és jó egészséget kívánunk Beának.

 Nekünk fontos a sport!


Mr & Miss FIT Szépségverseny a Suzuki Ház támogatásával!
A Suzuki Ház szponzorációs tevékenységében egyértelműen látszódik, hogy a sportra nagy hangsúlyt fektet. A kajak-kenu, a hoki, a kézilabda, Pulai Imre olimpiai bajnokságon való részvétele mellett, most a Jutavit szépségversenyének szponzorálását is vállalja. Ezen a versenyen a legsportosabb nők és férfiak fogják megmérettetni magukat. Hogy mit érdemel az, aki a legsportosabbnak bizonyul? A Mr & Miss Fit Szépségverseny első helyezettje egy egyéves Suzuki gépkocsi használatot nyer a Suzuki Ház felajánlásával!  Addig is még hosszú felkészülés és megmérettetés vár a versenyzőkre. Kitartást és sikeres versenyt kívánunk nekik!

 

 

Suzuki Swift Cup Europe kiemelt támogatói vagyunk.


A kezdetektől résztvevői vagyunk eme sikeres versenysorozatnak versenyzőként és szponzorként egyaránt. Rengeteg csodálatos élménnyel lettünk gazdagabbak, számos ismeretségre, barátságra, kapcsolatra tettünk szert. Mára kiemelt támogatói lettünk a Swift Cup Europ-nak.

 

 

Mekler László Ifjúsági,Turisztikai és Sport Egyesület kajak-kenu szakosztály


A Suzuki Ház mindig is nagy hangsúlyt fektetett a sportolók támogatására, különösen a fiatal reménységek tekintetében. Ezúttal a dunavarsányi Mekler László Ifjúsági,Turisztikai és Sport Egyesület kajak-kenusai élvezhetik támogatásunkat. Reméljük, hogy ezzel a segítséggel több élsportoló szakmai fejlődéséhez tudunk hozzájárulni a kajak-kenu szakosztályban! Sok sikert, és eredményekben gazdag edzéseket, versenyeket kívánunk! HAJRÁ!

 

 

Vasas Hockey Club


Támogatjuk a Vasas Hockey Clubot, a kedves látogató találkozhat a Káposztásmegyeri Jégpalota területén is nevünkkel.

 

 

Pulai Imre Olimpiai és világbajnok kenus, szánkós reménység.


Pulai Imre 1979-ben kezdett sportolni, 1988-ban vett részt élete első olimpiáján, ahol a kenu egyesek 1000 méteres versenyében a hatodik helyet szerezte meg. Három év múlva a koppenhágai világbajnokságon szerezte meg élete első világbajnoki címét a C-4-es csapat tagjaként, majd egy év múlva meg is védték elsőségüket. A duisburgi világbajnokságon C-1 1000 méteres versenyében aratott győzelme után Magyarországon az év sportolójának választották. Egy évvel később az atlantai olimpián a C-1 500 méteres versenyében bronzérmes lett.


1996 után Novák Ferenc társa lett a kenu kettesben. A páros már első szezonjában sikert aratott, a milánói világbajnokságon ezüstérmesek lettek. Fő sikerük a 2000-es nyári olimpiai szereplésük volt, Ausztráliából olimpiai bajnokként tértek haza. 2003-ban negyedik világbajnoki győzelmét aratta, majd visszavonult az élsporttól. 2006-ban egy rövid időre visszatért és az Európa-bajnokságon induló C-4-es csapat tagjaként bronzérmesként térhetett haza.

 

 

Kozmann György és Csabai Edvin


Kozmann György kenust nem kell bemutatni, két olimpiai bronzérem valamint világbajnokságokon szerzett öt arany, két ezüst és négy bronzérem mellett többszörös Európa bajnok is. A fiatal kenusok példaképe. A Suzuki Házhoz baráti viszony fűzi, a Nagy Sportágválasztó frontembereként Őt is támogatjuk. Csabai Edvin 17-szeres maratoni-kenu világbajnok, ez azt hisszük, magáért beszél. Örülünk, hogy cégünk ilyen eredményes és nagynevű sportolókkal dolgozhat.

Dunaferr Férfi Kézilabdások


Három évig tartó támogatásunk ideje alatt két bronzérmet és egy negyedik helyezést szereztek a Dunaferr csapatában játszó kézilabdás fiúk. Ez időszak alatt 12db gépkocsival támogattuk Őket.

 


Sipos Péter


Hosszú múltra tekint vissza együttműködésünk Sipos Péterrel, az Irigy Hónaljmirigy frontemberével. 2007-től a Suzuki Ház arca, rendezvényeinken, nyílt napjainkon gyakran találkozhat vele a szalonunkba betérő látogató.